Over ons

Asbestdesk.nl is ontstaan vanuit een samenwerking van de Provincie Overijssel, de Gemeente Dalfsen, Gemeente Steenwijkerland en de adviseurs Gernand Plaggenmars en Han Pot om de verwijdering van asbest in Overijssel te versnellen. De behoefte bij asbestbezitters aan hulp in het traject van asbestverwijdering bleek groot. Gernand en Han creëerden eind 2015 een groot ‘asbestcollectief’ van eigenaren van asbestdaken en regelden alles van A tot Z. Dit bleek het startpunt van Asbestdesk.nl.

Wetgeving
In 2024 moeten alle daken met asbest verwijderd zijn. Deze wet is begin 2016 van kracht geworden. Ook uw dak zal dus uiterlijk 2023 vervangen moeten worden. Het is te verwachten dat prijzen voor asbestsanering zullen stijgen, omdat er de komende jaren steeds meer vraag komt. Daarnaast zien we een terugtrekkende overheid en worden wettelijke regelgeving en verzekeringsvoorwaarden strenger.

Wacht daarom niet langer met saneren. Door collectief te saneren, subsidies en fiscaliteit maximaal te benutten en financiering aan te bieden kan elk gezond bedrijf over gaan tot verwijdering van asbest. Via Asbestdesk.nl regelt u op de slimste en voordeligste manier het verwijderen van uw asbest. Van A tot Z wordt alles geregeld; de asbestinventarisatie, de asbestsanering, de nieuwe dakplaat eventueel met zonnepanelen, maar juist ook alle subsidies en financiering.

Kwaliteit

Asbestdesk.nl werkt via strenge procedures met 100% gecertificeerde saneerders. Onze bouwkundig adviseur zorgt dat ook de nieuwe dakplaten en eventuele zonnepanelen alleen van bekende A merken zijn. Van A tot Z wordt alles geregeld om uw dak snel, voordelig en veilig te saneren.

Groot voordeel

Eén partij om alle rompslomp bij het verwijderen van uw asbest te regelen. Subsidies en fiscaliteit worden direct geregeld. Door grootschalige inkoop altijd een lage prijs! Financiering snel geregeld door samenwerking met banken.

Duurzaam

Wij proberen zoveel mogelijk te denken aan het Milieu. Dit doen we door zo efficiënt mogelijk te werken. Dit houdt tevens onze kosten laag en dat zorgt mede voor onze lage prijs. Denk maar aan: efficiënt transport, gebruik materieel voor sanering èn bij plaatsing van dakplaten èn zonnepanelen.